Arhiva KVIN-a

2019-04-18

Da se ne zaboravi - Vojarna 132 brigade HV.

U vojarni „132 brigade“ održano je predavanje projekta „ Da se ne zaboravi“ hrvatskim vojnicima, kandidatima za najboljeg vojnika Hrvatske . Nositelj predavanja je KVIN podružnica Donji Miholjac u suradnji s Udrugom vukovarskih dragovoljaca Našice i USPDR Orao Našice-Orahovica.

» Pročitaj više

;

2019-01-14

Izvještajno - Izborni sabor 'KVIN-a' u Ivanić - Gradu.

Dana 14.12.2018. u Ivanić-gradu je održan redovni Izvještajno - Izborni sabor KVIN-a,na kojem je bilo nazočno oko 120 članova i gostiju. Na Saboru su podnesena i prihvaćena sva izvješća za 2018 godinu kao i plan za 2019.

Predložene su izmjene i dopune Statuta. Ta je točka ujedno izazvala i najopsežniju raspravu. Svim dužnosnicima i tijelima izglasano je razriješenje, te su predloženi i izabrani stari/novi dužnosnici KVIN-a, kao i tijela KVIN-a.

»Zapisnik sa Sabora KVIN-a

2019-01-14

Kolona sječanja na žrtve masakra u Škabrnji'

KVIN je po prvi puta organizirano došao u Škabrnju pokloniti se žrtvama zvjerskog masakra. Prije 27 godina u samo jedno jutro nakon zvjerskog masakra ubijeno je 43 civila i 15 branitelja. Kolona se kretala od Ambara do Spomen obilježja masovne grobnice, pridužilo više od deset tisuća ljudi iz cijele Hrvatske, kako bi odali počast žrtvama strašnog zločina za koji do danas nitko nije odgovarao. I baš to je ono što Škabrnjane najviše boli.

- Nijedan od zapovjednika koji su ispekli zanat na Škabrnji za zločin nije odgovarao, a bojim se da nitko nikad ni neće. Ni Ratko Mladić ni njegovi pukovnici i zapovjednici, to su krvnici Škabrnje kojima za ovaj pokolj nikad nije suđeno. Ja im znam sve njihove adrese i dat ću ih hrvatskom pravosuđu koje, kažu nam, do njih ne može doći. To je žalosno, i baš zato sam posebno ponosan jer nikad ovoliko ljudi, kao danas, nije bilo u Škabrnji - kazao je legendarni ratni zapovjednik Škabrnje, Marko Miljanić, koji je sa svojom Samostalnom bojnom, u kojoj je bilo 200-njak mještana, tri mjeseca odolijevao napadima puno nadmoćnijeg agresora. Sve do tog 18. studenoga kada je deveti, kninski, korpus s Ratkom Mladićem na čelu, potpomognut zrakoplovstvom bivše JNA i tenkovima, krenuo u svoj krvavi pohod na Škabrnju. piše Jutarnji list

2018-10-15

Odana počast Ininim poginulim braniteljima Domovinskog rata

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske, predstavnici Udruge branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplin KVIN i menadžment Ine predvođen predsjednikom Uprave g. Sándorom Fasimonom te članovima Uprave g. Nikom Dalićem i Davorom Mayerom, odali su počast poginulim braniteljima iz Ine.

Položen je vijenac i upaljene su svijeće ispred spomenika u Upravnoj zgradi u Zagrebu.

2018-06-11

Proslava Dana KVIN-a, sportskih susreta i prezentacija zakona o hrvatskim braniteljima i članova njihovih obitelji

2018-05-11

Prezentacija Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

2018-04-17

11. Državni stručni skup nastavnika i učitelja povijesti Zadar 2018.


KVIN je na poziv AZOO (Agencija za odgoj i obrazovanje) sudjelovao na Stručnom skupu kao primjer dobre prakse s projektom „ Da se ne zaboravi“ podružnice Donji Miholjac s naglaskom na masovne zločine agresora u mjestima Voćin, Hum,Četekovac,Balinci ,Čojlug.

Tema Domovinski rat je jedna od najvažnijih tema hrvatske povijesti. Budući da je nedovoljno obrađena u udžbenicima Agencija za odgoj i obrazovanje već 11. godinu za redom održava stručne skupove za učitelje i nastavnike povijesti obrađujući svake godine jednu od važnijih događanja Domovinskog rata.

Predavači su povjesničari i znanstvenici koji se bave temom Domovinski rat, istaknuti sudionici Domovinskog rata te učitelji i nastavnici sa primjerima dobre prakse koji kroz radionice obrađuju teme Domovinski rat. Tema ovogodišnjeg državnog stručnog skupa, „Masovni zločini agresora i mirna reintegracija“.

Cilj ovoga 11. državnog skupa za učitelje i nastavnike povijesti jest da se usvoje nova znanja koja će se na najbolji način implementirati u nastavni proces i prenijeti učenicima. Stručni skup je organiziran pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva hrvatskih branitelja.

»Izvješće s fotkama sa Državnog stručnog skupa

2018-03-05

'JAVNA TRIBINA'

Prezentacija Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Prava iz mirovinskog osiguranja).

Udruga branitelja Domovinskog rata INA- Naftaplina KVIN- podružnice Moslavačka Gračenica i Stružec- Popovača- Okoli u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata te Gradom Popovača, organiziraju javnu tribinu na temu 'Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (prava iz mirovinskog osiguranja)' koja će se održati u prostoru Vinskog podruma u Popovači u četvrtak, 22. ožujka s početkom u 17.00 sati.

O navedenoj temi govorit će Siniša Vinković, mag.iur., Mladen Barić ing. i Zoran Bonjaj, dipl.ing.

»Poziv na Javnu tribinu

2019-11-13

Natječaj za stipendiranje djece branitelja Domovinskog rata - radnika INA Grupe.

Udruge branitelja radnika društava INA Grupe: INA, STSI, Crosco, IMS, Plavi Tim i INA Vatrogasni servisi objavile su natječaj za stipendiranje djece branitelja Domovinskog rata - radnika INA Grupe. Natječaj obuhvaća stipendije za srednjoškolske i visokoobrazovne institucije, za 2019./2020. školsku/akademsku godinu.

Natječaj je otvoren od 11. do 25. studenoga 2019., a sve informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji i kontaktima možete pronaći niže dolje:

»Natječaj za stipendiranje djece branitelja radnika INA 2019-2020.

»Izjava uz zamolbu za stipendiranje djece branitelja

»Zamolba za stipendiranje djece branitelja

»Pravilnik o kriterijima za dodjelu stipendija

2019-10-15

Natječaj za školovanje branitelja 'KVIN-a'

Udruge branitelja radnika INA Grupe: INA, STSI, CROSCO, INA MALOPRODAJNI SERVISI, PLAVI TIM i INA VATROGASNI SERVISI objavljuju su natječaj za edukaciju (školovanje uz rad) branitelja Domovinskog rata – radnika INA Grupe. Natječaj obuhvaća školovanje uz rad na srednjoškolskim i visoko obrazovnim institucijama, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju te stručno usavršavanje. Natječaj je otvoren od 9. listopada do 21. listopada 2019. godine, a sve informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji i kontaktima možete pronaći niže dolje:

»Natječaj i zamolba za školovanje 2019-2020.

»Pravilnik o kriterijima za plaćanje školarina braniteljima-radnicima INA i INA-grupa

2019-04-01

Programirani aktivni odmor za branitelje u Rastovacu

Termini za programirani aktivni odmor u Rastovcu:

Termin proljeće:
1. 09.06.2019. - 16.06.2019.
2. 16.06.2019. - 23.06.2019.

Termin jesen:
1. 01.09.2019. - 08.09.2019.
2. 08.09.2019. - 15.09.2019.

Participacija za umirovljenike iznosi: 434,36 kn.

Molimo vas da uputnice dostavite u podružnicu. Podružnice trebaju točno popunjene uputnice dostaviti u tajništvo KVIN-a najkasnije do 20. svibnja. 2019 godine za proljetne grupe, a za jesenske grupe najkasnije do 01. kolovoza 2019 godine.

Uputnice za PAO u Rastovcu nalaze se na web stranici pod dokumenti KVIN-a.

» PAO Rastovac - Plakat

2019-04-18

Sreten i blagoslovljen Uskrs

2018-11-14

Natječaj za stipendiranje djece branitelja Domovinskog rata 'KVIN-a'

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN - radnika društava INA Grupe: INA, STSI, Crosco, IMS i Plavi Tim objavljuje natječaj za stipendiranje djece branitelja Domovinskog rata - radnika INA Grupe. Natječaj obuhvaća stipendije za srednjoškolske i visokoobrazovne institucije, za 2018./2019. školsku/akademsku godinu.

Natječaj je otvoren od 12. do 26. studenog 2018., a sve informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji i kontaktima možete pronaći niže dolje:

»Natječaj za stipendiranje 2018-2019.

»Pravilnik o kriterijima za dodjelu stipendija

»Zamolba za stipendiranje

2018-10-15

Natječaj za školovanje branitelja 'KVIN-a'

Udruga branitelja radnika INA Grupe: INA, STSI, CROSCO, IMS i PLAVI TIM, objavljuje natječaj za edukaciju (školovanje uz rad) branitelja Domovinskog rata – radnika INA Grupe. Natječaj obuhvaća školovanje uz rad na srednjoškolskim i visoko obrazovnim institucijama, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju te stručno usavršavanje.
Natječaj je otvoren od 15. listopada do 1. studenog 2018. godine, a sve informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji i kontaktima možete pronaći niže dolje: Natječaj, pravilnik i zamolba

»Natječaj za stipendiranje 2018-2019.

»Pravilnik o kriterijima za plaćanje školarina braniteljima-radnicima INA i INA-grupa

»Zamolba za školovanje

2018-01-04

Stipendiranje djece branitelja 'KVIN-a'

Poštovani,
objavljene su lista kandidata koji su dobili stipendiju za svako poduzeće pojedinačno. Vi, koji ste ostvarili pravo na stipendiju, da bi vam se mogla isplatiti stipendija, hitno pošaljite popunjene izjave o poreznom statusu poštom na adresate navedene u odlukama.

- Za INA d.d.: Dubravka Čolak, INA d.d., AVENIJA V. HOLJEVCA, 10000 ZAGREB
- Za INA MS: Vladimira Krstinić, AVENIJA V. HOLJEVCA, 10000 ZAGREB
- Za CROSCO d.o.o.: Tomislav Grgac, CROSCO, naftni servisi, d.o.o., ULICA GRADA VUKOVARA 18, 10000 ZAGREB
- Za STSI d.o.o.: Iva Grego, STSI d.o.o., LOVINČIĆEVA 4, 10002 ZAGREB

Kandidati osjenčani žutom bojom su djeca članova KVIN-a koja su ostvarila pravo na stipendiju. Ukoliko netko od kandidata smatra da je oštećen izračunom, molim da se sa žalbom obrati na sinisa.vinkovic@ina.hr

Čestitamo dobitnicima stipendija za školsku godinu 2017/2018 !

Odluke o dodjeli stipendija.

»Odluka o dodjeli stipendija za INA d.d.

»Odluka o dodjeli stipendija za IMS d.o.o.

»Odluka o dodjeli stipendija za STSI d.o.o.

»Odluka o dodjeli stipendija za CROSCO d.o.o.

»Izjava o poreznom statusu

2018-05-08

Programirani aktivni odmor za branitelje u Rastovacu i MPAO u Daruvarskim Toplicama

Termini za programirani aktivni odmor u Rastovcu:

Termin proljeće:
1. 03.06.2018. - 10.06.2018.
2. 10.06.2018. - 17.06.2018.

Termin jesen:
1. 02.09.2018. - 09.09.2018.
2. 09.09.2018. - 16.09.2018.

Participacija za umirovljenike iznosi: 434,36 kn.

Molimo vas da uputnice dostavite u podružnicu. Podružnice trebaju točno popunjene uputnice dostaviti u tajništvo KVIN-a najkasnije do 21. svibnja. 2018 godine.

Uputnice za PAO u Rastovcu nalaze se na web stranici pod dokumenti KVIN-a.

» PAO Rastovac - Plakat

2017-12-12

Edukacija kroz terensku nastavu

Da se ne zaboravi…

naziv je projekta kojeg već 4. godinu zaredom provodi kroz terensku nastavu Udruga branitelja Ina-Naftaplina – KVIN za učenike viših razreda OŠ. Idejni začetnik bila je Podružnica Ivanić Grad, dok program provodi voditelj projekta Ivica Kovačević, predsjednik Miholjačko-našičke podružnice KVIN-a. Ciljevi projekta koji se svake godine nominira za sufinanciranje od strane Ministarstva branitelja su sljedeći:

- promicati vrijednosti i istinu te očuvati dignitet Domovinskog rata kod djece i mladih
- povećati znanje i zanimanje novih naraštaja o Domovinskom ratu, posebno na našim slavonskim ratištima
- iskazati mogućnost integracije braniteljski udruga i njenih pripadnika u rad civilnog društva i njihov doprinos zajednici

25.11.2017. u OŠ kralja Tomislava održan je Županijski stručni skup učitelja povijesti osnovnih škola Osječko-baranjske županije. Skup je održan u sklopu planiranog godišnjeg usavršavanja učitelja povijesti, kao i sustavnog cjeloživotnog obrazovanja.

Predstavljanje udruge branitelja INA-Naftaplina bilo je uvršteno u dnevni red, na što smo iznimno ponosni. Naš predstavnik Ivica Kovačević je kroz prezentaciju upoznao nazočne s radom udruge, projektima u kojima smo već sudjelovali - poput projekta „Da se ne zaboravi“, te budućim planiranim projektima.

Naš je cilj program predstaviti i na državnom stručnom skupu učitelja povijesti.

Više o edukaciji podružnice Donji Miholjac pročitajte na:
http://os-dpejacevic-na.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1353&mshow=290#mod_news
Uz projekt podružnice Donji Miholjac od ove godine su se u provođenje uključile i podružnice: Moslavačka Gračenica, Stružec-Popovača-Okoli kao i članovi s područja Lipovljana i Novske
Više o edukaciji provedenoj u Kutini:
http://www.kutina.hr/Vijesti/Citanje-vijesti/ArticleId/18254/oamid/1491
Više o edukacijama u Lipovljanima i Novskoj:
http://novska.hr/hr/on-line-vijesti/edukacija-mladih---da-se-ne-zaboravi,4557.html
http://lipovljani.hr/edukacija-mladih-da-se-ne-zaboravi/

»Izvješće s edukacije Donji Miholjac

»Izvješće s edukacije Lipovljani, Novska, Moslavačka Gračenica

2017-12-07

Izvještajni sabor KVIN-a

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN, održala je Izvještajni Sabor u Pitomači 30.11.2017. godine.

2017-12-08

Proslava Dana rudara i blagdana Sv. Barbare u Novskoj

Članovi Udruge branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina-KVIN, uz Dan rudara i blagdan Svete Barbare, zaštitnice rudara, prisjetili su se svojih stradalih djelatnika hrvatskih branitelja tijekom Domovinskog rata.

Položili su svijeće i molili za sve poginule branitelje kod spomenika u Gradskom parku i u upravnoj zgradi INE, gdje je postavljeno Spomen obilježje za Vladimira Idžojtića, Darka Gudca, Franju Tesara, Dubravka Hercega, Ivana Tomića i Branka Jancetića, djelatnike INE poginule u ratu.

U sjećanju su im se priključili, gradonačelnik Marin Piletić sa suradnicima, kao i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Novske.

Udruga djeluje kroz 10 podružnica na cijelom području RH te na ovaj način 27 godina čuva uspomene na svoje poginule, Domovinski rat i slavi svoju zaštitnicu Sv. Barbaru. Predsjednik Udruge Zoran Bonjaj i ove je godine sudjelovao u obilježavanju svečanosti.

2017-12-07

Natječaj za stipendiranje djece branitelja 'KVIN-a'

Sukladno članku 4. Sporazuma o pravima branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d. ovim putem vas želimo informirati o dodjeli stipendija djeci branitelja Domovinskog rata - radnika INA Grupe: INA,STSI, CROSCO, IMS i Plavi tim. Stipendije su namjenjene redovnim polaznicima srednjoškolske i visokoobrazovne institucije, za 2017./2018. školsku/akademsku godinu.

Zainteresirani članovi potrebnu dokumentaciju poslati na e-mail adresu: sinisa.vinkovic@ina.hr

Natječaj, pravilnik i obrazci

»Natječaj za stipendiranje 2017-2018.

»Pravilnik o kriterijima za dodjelu stipendija

»Zamolba za stipendiranje

»Izjava o poreznom statusu

2017-11-07

Obavjest o Natječaju za plaćanje školarine

Sukladno članku 3. Sporazuma o pravima branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d. i navedenih članica INA Grupe (STSI d.o.o., CROSCO d.o.o., IMS d.o.o. i Plavi Tim d.o.o. obavještavamo vas o objavi Natječaja za plaćanje troškova školovanja uz rad.

Napomena: za članove KVIN-a, kordinator je Dragan Šarčević e-mail: dragan.sarcevic@stsi.hr
dragan.sarcevic@crosco.hr

Više o natječaju.

»Natječaj za plaćanje školarine i zamolba.

2017-11-07

Memorijalni turnir 'Vjekoslav Britvić' u Iloku

14. memorijal Vjekoslav Britvić održan je uz sufinanciranje Ministarstva branitelja u Iloku, povodom Dana neovisnosti 7. listopada, te 8. listopada u Vukovaru.

Dan prije odlaska u Ilok članovi KVIN-a te nekolicina kolega iz Šubićeve odali su počast poginulim braniteljima-Naftaplincima polaganjem cvijeća i svijeća te molitvom pred spomen-obilježjem.

Isti dan smo zapalili svijeće i na Mirogoju, B.Britviću i prvom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Okupilo se ukupno oko sto pedeste sudionika, a od gostiju su bili:Hrvatsko seljačko kulturno prosvjetno društvo ˝Seljačka sloga˝ iz Nuštra, Slovačko kulturno-prosvjetno društvo 'Ljudevit Štur' USPDR Orao, UHDDR Belišće, HČZ Slatina, Zajednica udruga umirovljenika unutarnjih poslova RH ogranak Belišće, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Zoran Čogelja-direktor Službe za procjenu formacije u INI , gradonačelnica Iloka Marina Budimir, dogradonačelnik Iloka Josip Kovač te izaslanica župana Vukovarsko – Srijemske županije Renata Banožić, koja je i otvorila memorijal...

» Izvješće

2017-08-04

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja - KNIN

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN, tradicionalno dolaskom u KNIN obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu.

» Izvješće

2017-06-05

Obilježavanje Dana KVIN-a i sportske igre KVIN-a 2017 u Pitomači

Tradicionalno svake godine KVIN organizira sportske igre KVIN-a i dan KVIN-a. Domaćin ovogodišnjih sportskih igara i Dana KVIN-a, je podružnica Đurđevac.

» PLAKAT

2017-04-13

Jesenski dio MPAO u Daruvarskim Toplicama u 2017

Potpisan je Ugovor i utvrđene grupe, za 7-dnevnevni boravak u Daruvarskim Toplicama.

1. 10.09. - 17.09.2017.
2. 17.09. - 24.09.2017.
3. 24.09. - 01.10.2017.
4. 01.10. – 08.10.2017.
5. 08.10. – 15.10.2017.

Svaka podružnica treba prikupiti uredno potpisane uputnice svojih članova, te objedinjene dostaviti tajnici KVIN-a,najkasnije do 28. kolovoza 2017. U svakom terminu predviđeno je 30 osoba (za sve tri udruge), pa molim da vodite brigu o tome. Umirovljenici plaćaju 486,50 kn participacije, te uz uputnicu trebaju priložiti dokaz o plaćanju (pokušajte se držati kvote koju je odredio SO)

» Uputnica za Daruvarske Toplice - Jesenski dio

2017-03-15

Natječaj za radno mjesto Administratora

Udruga branitelja Domovinskog rata INA - Naftaplina 'KVIN' dana 13. ožujka 2017., objavljuje: Natječaj za radno mjesto Administratora na pola radnog vremena.

»Natječaj za radno mjesto Administratora

2017-03-10

Proljetni dio MPAO u Daruvarskim Toplicama u 2017

Potpisan je Ugovor i utvrđene grupe, za 7-dnevnevni boravak u Daruvarskim Toplicama.

1. 23.04. - 30.04.2017.
2. 14.05. - 21.05.2017.
3. 21.05. - 28.05.2017.
4. 28.05. – 04.06.2017.

Svaka podružnica treba prikupiti uredno potpisane uputnice svojih članova, te objedinjene dostaviti tajnici KVIN-a,najkasnije do 10. travnja 2017. U svakom terminu predviđeno je 30 osoba (za sve tri udruge), pa molim da vodite brigu o tome. Umirovljenici plaćaju 486,50 kn participacije, te uz uputnicu trebaju priložiti dokaz o plaćanju (pokušajte se držati kvote koju je odredio SO)

» Plakat

2017-03-10

Sastanak s predstavnicima organizacija uključenih u Razvojnu suradnju u području Centara znanja za društveni razvoj

Prisutni predstavnici/ce Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, te svih 9 centara znanja za društveni razvoj u RH uključujući predstavnike 16 udruga iz Domovinskog rata (Centar znanja u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja i civilnih stradalnika iz Domovinskog rata) te 13 saveza udruga osoba s invaliditetom (Centar znanja u području unapređenja kvalitete življenja osoba s invaliditetom). Prvog dana sastanka upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić zahvalila je svima na dolasku i pokazanom interesu za zajedničku suradnju. Obzirom na nastajanje novog, 9. centra znanja u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja i civilnih stradalnika iz Domovinskog rata, predstavnicima prisutnih udruga dana je prilika za predstavljanje.

» Bilješka sa održanog zajedničkog sastanka

2017-02-10

Sastanak udruga iz Domovinskog rata i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

U Tuhelju je 30 i 31. siječnja 2017. godine održan zajednički sastanak s udrugama iz Domovinskog rata i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Gđa Cvjetana Plavša-Matić, upraviteljica Nacionalne zaklade i g. Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja pozdravili su sve prisutne sudionike/ce zajedničkog sastanka i održali uvodne govore, nakon čega je potpisan Sporazum o Razvojnoj suradnji kroz programske podrške u provođenju sustavne podrške udrugama iz Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj između navedene 2 institucije, kao i pojedinačni Sporazumi o prijelaznom razdoblju za uključivanje u Razvojnu suradnju u području Centara znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj za prvo tromjesečje 2017. godine između Nacionalne zaklade i 16 udruga iz Domovinskog rata.

» Bilješka sa održanog zajedničkog sastanka

2017-02-08

Obavijest umirovljenicima

Obavijest umirovljenicima da članarinu za 2017. mogu platiti do 31. ožujka 2017. na račun KVIN-a:

Udruga branitelja KVIN
IBAN: HR9023400091110111714
Poziv na broj: svoj OIB
Opis plaćanja: članarina za 2017.
Iznos godišnje članarine: 120,00 kn.

Ili u Udruzi kod Jurice Olujića, mob: 098 939 5061(nazvati ga radi dogovora), Zagreb, Šubićeva 29.

2016-12-15

Obilježavanje blagdana sv. Barbare u Novskoj

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplin 'Kvin' je u petak, 9. prosinca u Novskoj obilježila blagdan sv. Barbare, zaštitnice rudara. Članovi udruge su se, zajedno s gradonačelnikom Grada Novske Vladom Klasanom, zamjenikom načelnika Općine Lipovljani Tomislavom Lukšićem, te predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Novske i Lipovljana, okupili kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Gradskom parku, kako bi im paljenjem svijeća i polaganjem vijenca odali počast.

» Opširnije

2016-12-07

Stipendiranje djece branitelja 'KVIN-a'

Sukladno članku 4. Sporazuma o pravima branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d. ovim putem vas želimo informirati o dodjeli stipendija djeci branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d.,STSI d.o.o., CROSCO d.o.o., IMS d.o.o. Stipendije su namjenjene redovnim polaznicima srednjoškolskog i visokog obrazovanja za 2016/2017 školsku / akademsku godinu

Odluke o dodjeli stipendija.

»Odluka o dodjeli stipendija za INA d.d.

»Odluka o dodjeli stipendija za IMS d.o.o.

»Odluka o dodjeli stipendija za STSI d.o.o.

»Odluka o dodjeli stipendija za CROSCO d.o.o.

2016-11-28

Obavijest članovima 'KVIN-a'

Udruga branitelja Domovinskog rata 'KVIN' potpisala je ugovore s PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o. i ELEKTRO CENTAR PETEK d.o.o.

Ugovor o posredovanju u pružanju usluge rekreacije članovima udruge:

Pogodnosti:
Pružanje usluga našim članovima i njihovim obiteljima da po povlaštenim cijenama koriste usluge rekreacije, kineziterapijskih, kozmetičkih tretmana i usluga iz domene ugostiteljstva.

Ugovor o prodaji robe članovima udruge:

Pogodnosti:
Članovima naše udruge omogućeno je kupnja robe u ELEKTROCENTAR PETEK d.o.o. po umanjenoj cijeni (-10%), popust je na cijelokupan asortiman u trgovinama.

Kvin će dostaviti popis članova, a članovi KVIN-a će usluge koristiti uz predočenje osobne iskaznice
»Ugovori o prodaji robe i pružanju usluga rekreacije
»Ponude pogodnosti
»Cjenik usluga
»Posebna ponuda hotela

2016-10-08

Memorijalni turnir 'Vjekoslav Britvić' u Iloku

13. memorijal Vjekoslav Britvić održan je uz sufinanciranje Ministarstva branitelja u Iloku, na Dan neovisnosti 8. listopada, te 9. listopada u Vukovaru.

Dan prije odlaska u Ilok članovi KVIN-a te nekolicina kolega iz Šubićeve odali su počast poginulim braniteljima-Naftaplincima polaganjem cvijeća i svijeća te molitvom pred spomen-obilježjem.

Isti dan smo zapalili svijeće i na Mirogoju, B.Britviću i prvom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Okupilo se ukupno oko stotinjak sudionika, a od gostiju su bili gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun, UHDDR Belišće i Koordinacija Udruga iz DR Grada Iloka, KUD Slovaka.

U programu je došlo do neznatnih izmjena, ali možemo reći da je proveden na uobičajen način.

» Izvješće

2016-09-24

Obilježavanje 20 godina Mirne reintegracije naftnih polja 'ĐIP'

Proslava je započela u Đeletovcima u 11,00 sati intoniranjem hrvatske i rudarske himne te minutom šutnje za sve poginule i nestale branitelje i civile. Potom je voditeljica pozdravila sve nazočne goste, a predsjednik KVIN-a Zoran Bonjaj obratio im se pozdravnim govorom.

KUD „Grančica“ iz Đeletovaca izveo je nekoliko svojih glazbeno-plesnih brojeva, nakon čega je uslijedilo otkrivanje spomen-ploče na u prostoru iza ulaza u zgradu Ine. Otkrio ju je dr. Mirko Zelić, glavni pregovarač u procesu povratka naftnih polja ĐIP, a uz njega su bili i ostali pregovarači: Tvrtko Grgić i Wahib Ramadan iz INE te Drago Bobetko iz JANAF-a (predstavnih Vlade u RH iz tih vremena Ivan Vrkić nije bio nazočan, najavio se u Vinkovce). Spomen-ploču i sve nazočne blagoslovio je dekan Vinkovačkog dekanata, velečasni Stjepan Krekman, a nakon blagoslova svi su pozvani na razgledanje izložbe fotografija i postera iz vremena Domovinskog rata i Mirne reintegracije. Za kraj je poslužena zakuska koju je pripremio restoran „Srijem“ iz Vinkovaca.

Program je nastavljen u 14,00 sati u Vinkovcima u županijskoj vijećnici koju nam je za ovu prigodu ustupio župan Vukovarsko-srijemske županije, Božo Galić.

» Dopis Predsjednice RH

» Dopis Vlade RH

» Dopis Ministarstva branitelja

» Izvješće o provedbi obilježavanja 20 obljetnice Mirne reintegracije

2016-06-30

Obilježavanje Dana KVIN-a i sportske igre KVIN-a 2016 u D. Miholjcu

Tradicionalno svake godine KVIN organizira sportske igre KVIN-a i dan KVIN-a, ali po prvi puta zajedno. Domaćin ovogodišnjih sportskih igara i Dana KVIN-a, bila je podružnica Donji Miholjac. Na igrama je učestvovalo svih 10 podružnica u 6 sportskih disciplina: bela,boćanje,stolni tenis, viseća kuglana, šah i pikado.

» Opširnije

2016-06-01

Program Da se ne zaboravi - edukacija mladih

Promičući vrijednosti Domovinskog rata Udrugu hrvatskih branitelja INA-Naftaplin KVIN, Podružnice Moslavačka Gračenica i Podružnica Donji Miholjac pod nazivom 'Da se ne zaboravi' započela je edukativnu akciju za mlade.

» Više o edukaciji Podružnica Moslavačka Gračenica

» Više o edukaciji Podružnica Donji Miholjac

2016-04-27

Sudjelovanje u projektu 'Vukovarski Vodotoranj - simbol hrvatskog zajedništva'

Udruga branitelja Domovinskog rata KVIN, odvazla se pozivu i donirala sredstva prema našim mogučnostima. Stigla je zahvala Gardonačelnika Grada Vukovara Ivana Penave za sudjelovanje u projektu 'Vukovarski Vodotoranj - simbol hrvatskog zajedništva'. Podsjećamo Vas da su informacije o projektu dostupne na web stranici Grada Vukovara: http://www.vukovar.hr/plakati1/9464-projekt-vodotoranj. Također, aktivna je i stranica na Facebook-u, na kojoj možete pratiti stanje uplata i obavijesti vezane uz projekt: https://www.facebook.com/vukovarskivodotoranj/timeline?ref=page_internal.

» Pismo zahvale

2016-04-27

Izvještajni sabor KVIN-a

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN, održala je Izvještajni Sabor u Popovači 26.02.2016. godine..

» GALERIJA

2016-03-08

Proljetni dio MPAO u Daruvarskim Toplicama u 2016

Potpisan je Ugovor i utvrđene grupe, cijena 7-dnevnog paketa iznosi 1.855,00 kn po osobi za avansno plaćanje.

1. 17.04. - 24.04.2016.
2. 24.04. - 01.05.2016.
3. 01.05. - 08.05.2016.
4. 15.05. – 22.05.2016.

Svaka podružnica treba prikupiti uredno potpisane uputnice svojih članova do 31.03., te objedinjene dostaviti tajnici KVIN-a, koja popis prijavljenih dostavlja u toplice najkasnije 10 dana prije prvog termina. U svakom terminu predviđeno je 30 osoba (za sve tri udruge), pa molim da vodite brigu o tome. Umirovljenici plaćaju 463,75 kn participacije, te uz uputnicu trebaju priložiti dokaz o plaćanju (pokušajte se držati kvote koju je odredio SO) U ovogodišnjem programu ima promjena i iznenađenja.

2016-01-21

Odluka o stipendiranju djece branitelja za 2016

Odluka vezano za odobrenje sredstava za školovanje i obrazovanje djece branitelja, unutar odobrenog fonda u maksimalnom iznosu od 250.000,00 kuna kojeg je Poslodavac osigurao za akademsku godinu 2015/2016.

» Odluka

2016-01-21

Obavijest umirovljenicima

Obavijest umirovljenicima da članarinu za 2016. mogu platiti do 31. ožujka 2016. na račun KVIN-a:

Udruga branitelja KVIN
IBAN: HR9023400091110111714
Poziv na broj: svoj OIB
Opis plaćanja: članarina za 2016.

Ili u Udruzi kod Nikoline Udiljak, Zagreb, Šubićeva 29, svaki radni dan od 9,00 do 13,00

13.01.2016

Termini održavanja Sabora Podružnica

21.01.2016. - DONJI MIHOLJAC
28.01.2016. - NOVSKA
05.02.2016. - IVANIĆ GRAD
06.02.2016. - ĐURĐEVAC
09.02.2016. - MOSLAVAČKA GRAČENICA
12.02.2016. - BJELOVAR
12.02.2016. - STRUŽEC-POPOVAČA-OKOLI u restoranu Stružec, s početkom u 11,00 sati
19.02.2016. - VINKOVCI
19.02.2016. - NOVA GRADIŠKA-POŽEGA u restoranu „Zlatni Lug“ u Požegi u 16 sati.
19.02.2015. - ZAGREB

Podružnica Stružec-Popovača-Okoli odredit će termine naknadno, a o mjestu i satu održavanja, svaka će podružnica obavijestiti svoje članove i pozvane goste.

IZVJEŠTAJNI SABOR KVIN-a održat će se 26. veljače 2016. u Popovači, s početkom u 11,00 sati.

» Dodatne obavijesti

2015-12-23

Odluke za stipendiranje djece branitelja 'KVIN-a'

Odluke za stipendiranja djece branitelja Domovinskog rata – radnika INA d.d., INA Grupe (STSI i CROSCO). Sukladno članku 4. Sporazuma o pravima branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d. ovim putem vas želimo informirati o završenom natječaju za stipendiranje djece branitelja Domovinskog rata - radnika INA d.d. Stipendije su namjenjene redovnim polaznicima srednjoškolskog i visokog obrazovanja za 2015/2016 školsku / akademsku godinu

Dolje niže su tablice s bodovima svih kandidata koji su podnijeli zahtjev za stipendiju KVIN-u i odluke o dodjeli stipendija djeci radnika – branitelja iz Domovinskog rata . Kandidati koji su označeni crvenom bojom, dobit će stipendiju i trebaju postupiti prema naputcima u odluci o dodjeli stipendije koja se tiče njih.

»Odluka za dodjelu stipendije - INA

»Odluka za dodjelu stipendije - CROSCO

»Odluka za dodjelu stipendije - STSI

»Rang lista - INA

»Rang lista - CROSCO

»Rang lista - STSI

»Izjava o poreznom statusu

2015-10-16

12. memorijal Vjekoslav Britvić u Iloku

Dana 8. i 9. listopada 2015. godine obilježen je Dan neovisnosti RH održavanjem 12. memorijala Vjekoslav Britvić u Iloku. Sudjelovalo je 60-tak članova KVIN-a, te gosti: UDVDR GO Belišće i Koordinacija braniteljskih udruga grada Iloka, izaslanica župana Vukovarsko-srijemske županije Renata Banožić, zamjenik gradonačelnika Iloka Željko Prskalo, predstavnik HVIDR-e Popovača Stjepan Glavaš, te 25 članova zajednice bunjevačkih Hrvata iz sela Gara u Mađarskoj.

Nakon natjecanja ekipa u stolnom tenisu, visećoj kuglani, šahu i beli, u popodnevnim satima smo se svi, s nešto Iločana, okupili u Slovačkom domu na kulturno-umjetničkom programu. Svoje narodne nošnje i plesove prikazali su nam Bunjevački Hrvati iz Gare u Mađarskoj, podmladak KUD-a Julije Benešić iz Iloka, te KUD Slovačke nacionalne manjine iz Iloka. Izazvali su gromoglasni pljesak i opće oduševljenje. Nakon obilaska Iloka, svi smo se ponovno okupili na imanju Knezovich, na večeri i zabavi uz tamburaški sastav Čokanj iz Našica koje je angažirao predsjednik podružnice Donji Miholjac. Noćili smo u Srijemskoj kući, pansionu Masarini i vili Iva.

Sljedeći dan smo prvo obišli i odali počast žrtvama na Ovčari, zatim smo razgledali novi Muzej vučedolske kulture koji je otvoren prije par mjeseci, potom smo stali na Memorijalnom groblju u Vukovaru. Zapalili smo svijeće kod spomenika, te na grobovima Blage Zadre i Marka Babića.

Dvodnevni program je završio u vukovarskom restoranu Vrške na ručku, te vožnjom turističkim brodom Bajadera po Dunavu, gdje smo bili jedna od prvih grupa.

Uoči puta u Ilok, predstavnici KVIN-a i kolege iz Šubićeve zapalili su svijeće na spomen-obilježju, te otišli učiniti isto na Mirogoj, prvom hrvatskom predsjedniku i našem Vjekoslavu Britviću.

Zahvaljujemo gradonačelniku Iloka Zvonimiru Dragunu na pomoći u organizaciji, te preuzimanju troškova noćenja za goste iz Mađarske, zamjeniku Željku Prskalu što je cijelo vrijeme bio s nama, te ravnatelju OŠ J. Benešić g. Miroslavu Bošnjaku što nam je bez naknade ustupio prostorije škole i sportske dvorane.

Tajnik KVIN-a, Gordana Ivančić

» Galerija slika

2015-07-08

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja - KNIN

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN poziva Vas na Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu.
Prijave za Knin su do 15. 07. 2015. god.

Kontakt
Branimir Pelc: 098/276 606 ili 099/448 6967
Nikolina Udiljak: 01/4593 049

2015-07-08

Programirani aktivni odmor za branitelje u Rastovacu i MPAO u Daruvarskim Toplicama

Termini za programirani aktivni odmor u Rastovcu:

1. 06.09.2015. - 13.09.2015.
2. 13.09.2015. - 20.09.2015.

Participacija za umirovljenike iznosi: 398,25 kn, ako dođe do promjene bit će te obaviješteni.

Termini za medicinsko programirani aktivni odmor u Daruvarskim Toplicama:

4. grupa 20.09.2015. - 27.09.2015.
5. grupa 27.09.2015. - 04.10.2015.
6. grupa 04.10.2015. - 11.10.2015.

Participacija za umirovljenike iznosi: 464,00 kn, ako dođe do promjene bit će te obaviješteni.

Molimo vas da uputnice dostavite u podružnicu. Podružnice trebaju točno popunjene uputnice dostaviti u tajništvo KVIN-a najkasnije do 25. kolovoza. 2015 godine.

Uputnice za PAO Rastovac i MPAO Daruvarske toplice nalaze se na web stranici pod dokumenti KVIN-a.

» PAO Rastovac - Plakat

» MPAO Daruvarske Toplice - Plakat

2015-06-03

Obilježavanje Dana KVIN-a

Udruga branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN poziva Vas na Obilježavanje Dana KVIN-a.

Datum: 11. lipnja 2015.
Mjesto: Dom kulture Popovača
(Trg grofa Erdodyja 18, Popovača)
Vrijeme: 11:00 sati
Moderator: Ivana Mrčela Marušić

» Opširnije

2015-06-02

Sportske igre KVIN-a 2015 u D. Miholjcu

Tradicionalno svake godine KVIN organizira sportske igre KVIN-a. Domaćin ovogodišnjih sportskih igara bila je podružnica Donji Miholjac. Na igrama je učestvovalo svih 10 podružnica u 6 sportskih disciplina: bela,boćanje,stolni tenis, šah i pikado.

» Opširnije

2015-05-28

Edukacija mladih 'Da se ne zaboravi - 2015'

Dana 26.Svibnja KVIN Udruga branitelja Domovinskog rata INA - Naftaplin 'KVIN' u suradnji s O.Š. Dora Pejačević, umirovljenim časnicima hrvatske vojske i specijalne policije, HČZ (Hrvatski časnički zbor) Slatina organizirali su terensku nastavu pod nazivom 'DA SE NE ZABORAVI' s ciljem promicanja vrijednosti Domovinskog rata i ratnih događanja u Našicama i okolici.

» Opširnije

2015-05-15

Programirani aktivni odmor za branitelje u Rastovac

Termini za programirani aktivni odmor u Rastovcu:

1. 07.06.2015. - 14.06.2015.
2. 14.06.2015. - 21.06 2015.
3. 06.09.2015. - 13.09.2015.
4. 13.09.2015. - 20.09.2015.

Molomo vas da uputnice dostavite najkasnije do 25.05.2015 u svoju podružnicu.
Participacija za umirovljenike iznosi: 450,00 kn, ako dođe do promjene bit će te obaviješteni.

Uputnica za PAO Rastovac je na web stranici pod dokumenti KVIN-a.

Aktivni natječaj

Interni natječaj INA grupe

Kontakt

Udruga branitelja Domovinskog rata INA - Naftaplin "Kvin"

Adresa: Šubićeva 29, Zagreb
Telefon: 01 465 1606
Tajnik: +385 (91) 497 1812
E-mail: Administrator KVIN-a